Predavanja Borisa Benka i Elizabete Planinić

Pozivamo vas na predavanja Elizabeta Planinić i Borisa Benka koje će se održati u srijedu, 16.3.2016. u Knjižnici za mlade, Banjavčićeva8 u sklopu ciklusa predavanja Poslovna knjižnica.

U 17:00h predavanje pod nazivom “Yes we can“ će održati Elizabeta Planinić
U 18:30h predavanje pod nazivom Freelancing / Samozapošljavanje će održati Boris Benko, diplomirani grafički dizajner i osnivač te kreativni direktor InfographicBox IDS-a.

Elizabeta Planinić je prošlogodišnja poduzetnica godine u kategoriji mikropoduzeća. Vodi dva uspješna biznisa, tvrtku ‘Putuj bolje’ i obrt ‘Čuvar sjećanja’, a jedno vrijeme obavljala je outsourcing i za još jednu tvrtku.

Boris Benko je više od deset godina proveo na čelu odjela za infografiku i ilustracije EPH i Jutarnjeg lista. Dobitnik je nekolicine nagrada i priznanja zbog svog rada. Od 2012. Boris je pokrenuo pokrenuti vlastiti servis za dizajn informacijske grafike. Infographic Box IDS u ponudi ima i usluge izrade sadržaja (writting & research), a i promocije putem web stranice te profila na društvenim mrežama. Od tada posluje vrlo uspješno, a među njegovim klijentima su i IBM, Western Digital, Ford Motor Company, Nissan, The Huffington Post, Gillette, Mashable, Red Bull, Philips, CARE, Smithsonian Institute, iFOREX, SAP, Yammer, VMware, Tele 2, pa i domaći klijenti kao Bruketa&Žinić, Jutarnji List, Globus, Forbes, DM, HZZO itd.