Podrška poduzetnim ženama u ostvarivanju poslovnih ideja: Push Up događaj za sadašnje i buduće poduzetnice

We udruga poduzetnica u suradnji s Poslovnom knjižnicom Karlovac organizira prvi u nizu Push Up događanja i to 29. rujna 2021. u 18 sati u Knjižnici za mlade, Banjavčićeva 8.

Ovogodišnje izdanje se organizira u znaku oporavka od pandemije, a posvećeno je ulozi žena u svijetu mikro, malog i srednjeg poduzetništva. Posvećeno je i snažnom poticanju u daljnje uključivanje žena u poduzetništvo kroz digitalnu transformaciju, savjetovanje o poslovnim procesima, potrebnim aktivnostima i mogućnostima.

Poslovna knjižnica Karlovac bit će domaćin prvog izdanja Push Up događanja i organizatorska podrška WE udruzi poduzetnica i njihovog načina da prepoznaju naporan rad, inovativno razmišljanje i nepokolebljivu predanost poduzetnica koje pomažu rastu gospodarstva kao i cjelokupnom društvu.

Push Up platforma je za žene poduzetnice i one koje žele to postati, u cijeloj Hrvatskoj i šire. Želja im je ovim projektom naglasiti važnost međusobnog upoznavanja, umrežavanja, razmjene iskustava i davanja podrške. Zajednice koja će udružiti snage u rješavanju poslovnih izazova i postaviti temelje za uspješno poduzetničko putovanje žena diljem Hrvatske.

Ovom prilikom spojit će se kultura i poduzetništvo i predstaviti knjiga „Ikone – neustrašive žene koje su promijenile Hrvatsku“ spisateljice Rosie Kugli, uz gošću književnicu Silviju Šesto, a imat ćemo priliku upoznati i uspješne poduzetnice i njihove poslovne modele koje mogu poslužiti kao inspirativne priče za vašu budućnost.

Svoje mjesto na događanju može se besplatno registrirati putem poveznice.

Sudjelovanje na događanju je besplatno. Vaše zadovoljstvo možete nagraditi dobrovoljnom donacijom tijekom samog događanja.

Veselimo se s vama dotaknuti nove mogućnosti,

We udruga poduzetnica i Poslovna knjižnica Karlovac